8 Nisan 2013 Pazartesi

Nesnelere Göre Dekorasyon


Evinizde dekorasyon olduğunuzda ya da sadece her nesne için bir nokta bulmak çalıştığınızda, bazen istemsiz aynı yerde ortak bir şey var koyun. Aynı kategoriye ait nesnelerin küçük gruplar yapmak. Bu organize edilecek, bunu yapmak için bizim doğada var. Biz duvarda bir galeride çerçeveli fotoğrafları görüntülemek eğilimindedir neden, neden biz aynı rawer tüm bizim mutfak eşyaları koymak veya neden hep birlikte grup bitkiler.
Her zaman onları bulmak için nereye biliyorum Mutfakta birlikte tüm baharatlar gruplayabilirsiniz
Böyle yaparak, biz ortak bir şey var nesneleri gruplayarak evlerimizde süsleyin. Bizim için organize edilen bir yoldur. Biz aynı yerde Tüm fotoğrafları koymak veya eğer aynı alanda tüm oyuncaklar koyarsanız aklımızda,, onlar her yerinden oda dağınık olsaydı daha iyi bakacağız. Aklımıza onları bu şekilde takip etmek için daha kolay. Bir bakıma, her şey iyi organize ve her şey belirli kriterlere göre birlikte darmadağın olduğu bir dekor daha rahatlatıcı bir oda var.
Aynı tasarım veya amaca sahip Nesne gruplandırma doğal bir içgüdü olarak gelir
Bu çerçeveli süslemeleri koymak ve bir galeri duvar oluşturabilir
Onlar çok konum, özellikle Çoğu zaman, çerçeveli fotoğraflar, birlikte kalmak
Bir duvara tüm kolye ve aksesuarları saklamak ve görüntüleyebilirsiniz
Aynalar da bir odak noktası oluşturmak için bir duvara grupları olabilir
Eğer gruplama nesnelerin dekorasyon olduğunuzda, dekorasyon konum oda önemli değil. Bu mutfak, banyo, ofis, yatak odası ya da başka bir oda olabilir. Her iki durumda da, bir araya ait nesneleri bulmak için değil imkansız. Örneğin, mutfakta birlikte tüm eşyaları vermek ve kaşık, çatal, bıçak, vb bunları düzenleyebilirsiniz
Her nesne farklı olsa bile, yine de hepsinde ortak bir şey olmalı
Nesneleri gruplama zaman onları bağlayan eleman bulmak gerekir
Sen balkon veya teras güzel bir düzenleme oluşturmak için bitkiler gruplayabilirsiniz
Bazen tüm süslemeleri ortak kendi güzelliktir
Yatak odasında birlikte tüm kitap veya dergi koyabilirsiniz. Ofiste kalem ve her şey organize etmek olsun. Durum ne olursa olsun, nesneleri gruplayabilir hangi birçok yolu vardır. Amaç hep aynıdır: düzenlenecek ve biz bahsediyoruz bu sanat ise belki de bir odak noktası oluşturmak için.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Nesnelere Göre Dekorasyon'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder