8 Nisan 2013 Pazartesi

Örnek Bir Ev Dekorasyonu


Bu HI ANA olduğunu. Bu tarafından tasarlanmıştır Andrea Castrignano ve bir "örnek ev" olarak tarif. Bu çok yenilikçi bir proje var ve bu ayrıntılı bakmak her yerde görülebilir. Alan basit ve modern bir tasarım ve iyi bir kullanıcı dostu iç tasarım, bir sıcak ve rahat bir dekor ve sürdürülebilir ve çevre dostu yapı içerir tanımlamak önemli özelliklere sahiptir.
Bu modern uzay sakinleri rahat hissediyordu ve onlar mükemmel bir yaşam için ihtiyacınız olan her şeyi nerede ideal bir ortam yaratmak amacıyla tasarlanmıştır. Gördüğünüz gibi, iç tasarım basittir ve bu da kullanıcı dostu hale getirir. Temiz çizgiler, basit şekiller ve genel modern bir görünüm bu alanı tarif sadece birkaç unsurlardır.
Buna ek olarak, yenilikçi çözümler enerji tasarrufu ve yenilenebilir enerji kaynakları gibi gelişmiş ev otomasyon kullanımının kullanımına izin vermek için kullanılmıştır. Modern teknoloji bu alanı boyunca mevcuttur ve bu kullanıcının refahı için tüm. Bu proje mükemmel bir ev büyük tasarımcıların zihninde nasıl olacağını bir çok ilginç ve de çok güzel bir görüntüdür. Hiç evinizin tasarım ve dekor ile ilgili kararlar zorunda zaman size yol göstermek için örnek bir ev gerekiyorsa Yani, bu sizin için bakmak gerekir budur. Bu, gerçekten de, örnek bir ev sahipliği yapmaktadır. Başkalarının kullanabileceğiniz bir model ve bu dikkatle düşünülmektedir.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Örnek Bir Ev Dekorasyonu'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder