8 Nisan 2013 Pazartesi

Yemek Odaları İçin Modern Yaklaşımlar


Geleneksel favori zarif malikaneler akılda koyabilirsiniz bir eski dünya cazibe çağrıştırıyor. Ancak, modern yemek odaları da odanın işlevi için uygundur bazı depolama mobilya ek yararlanacaktır.Büfelerde akşam yemeği servisi ve çatal, elbette uzak istifleme için büyük, ancak diğer temel öğeleri için de yararlıdır. Masa örtüleri, hizmet kase, peçete ve cam tüm bir eve ihtiyacımız var. Bunları saklamak için ideal bir yer bir büfe olduğunu. Ama geleneksel bir büfenin yürüttüğünü tarafından Modern odanızda eski moda görünmesini istemiyorum. Klasik görünümünü güncelleştirmek çağdaş tasarımları bol vardır.
Hatta daha geleneksel görünümlü favori yemek masası ve sandalyeler yanındaki evde daha fazla hissediyorum bir up-to-date makyaj verilebilir. Bunlar eşleşmez bile, bir büfe yemek masası ve bunların koordinasyonu verilen küçük bir düşünce ile birlikte çalışmak gerekir.

Renk.

Köhne eski favori onların gün olmadı. Düşünce için yemek odası güncellendi ve eski bir dışarı atma düşünüyorsanız, daha sonra duraklama. Bir birincil renk boya yeni bir ceket tekrar bile iyi yıpranmış büfenin yeni yapacaktır. Parlak portakal veya limon sarı tek bir sesi için gidin. Başka herhangi bir renk ayrıntıları bile sürmediği halde, hatta boya uygulaması tutun ve tamamen birimi kapsamaktadır. Sonra, kolları kaldırmak ve onları takın, hatta yenilerini için onları değiştirmek için unutmayın.

Şık Depolama.


Büfelerde modern görünümlü bir yemek odası mobilya baskın öğesi olmamalıdır. Reserve sizin yemek masası ve sandalyeler olduğunu. Yine favori duvar çiçek olması gerekmez. Bir taraftan diğerine akışını trend görünüyor en vermek Basit ve zarif hatlar. Eğer şık bir görünüm elde edebilirsiniz karşı büfenin itmek için uygun bir duvar yok bile. Düzgün desteklemesi durumunda açık plan yemek alanlarda hala, açık büfe tarzı büfenin iyi görünüyorsun. Aslında, onlar yemek bölgesinden mutfak alanı kesiliyor, büyük bölücüler olun.

Modern Ayarlar Vintage bak.

Antik favori kadar uzun zevkinize daha eklektik bir yaklaşım ile başa çıkabilir gibi modern yemek odası içinde bir yeri vardır. Yanında daha çağdaş mobilya çıplak ahşap birim aşağı şerit çalışacak bir sıkıntılı, vintage bir görünüm elde etmek için. Bir sünger veya düzensiz bir görünüm elde etmek için bir bez ile boya yeni bir kat uygulayın. Pastel tonları ve kapalı beyazlar perişan şık büfenin bir görünüm için ideal seçimlerdir.

Sanat.

Büfelerde hemen depolama değildir. Onlar diğer tasarım fikirleri keşfetmek için harika bir platform haline.İyi yerleştirilmiş büfenin genellikle yemek odasında uzun duvar işgal edecek. Daha küçük bir duvar seçerseniz, daha sonra büfenin sık geçirilen sıkılmış olmalıdır. Büfenin görsel bir çerçeve oluşturur gibi sanat için büfenin üzerindeki duvar alanı en iyi şekilde yararlanın. Artwork duvar geometrik büfenin üstünde asılı veya üstüne monte edilebilir. Iki görünüm benzer sonuçlar göze. Üstünde bir merkez parça heykel, hatta çiçek bir düzenleme ile bir arty büfenin görünüm bitirmek için unutma.

Duvara Montaj.

Bu duvar bir büfe ile monte edilebilir sadece sanat değil. Geleneksel favori katta durmak bile, neden duvara montajlı senin bir düşük seviye kabine gibi? Bu büfenin kayan bir görünüm verecektir.

Aydınlatma.


Senin yemek odasına bir büfenin entegre geldiğinde aydınlatma gücünü asla küçümseme. Entegre aydınlatma üniteleri gibi yukarıda yer tavan gömme spot bir satır yapmak, ultra-modern bir his vermek.Daha az pahalı bir seçenek için yerine büfenin için bazı uygun lambalar seçin.

Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Ev Dekorasyonu (Hakkında)
Dünyanın ve Türkiye'nin En iyi Dekorasyonlarının yayınlandığı bu sitede sizin tercihlerinize göre dekorasyonlar mevcuttur. Yatak odalarının dekorasyonu, çocuk odaları dekorasyonlarından bahce dekorasyonunu kadar aradığınız herşeye cevap verebilen bir sitedir. ev Dekorasyonu rehber sitesidir.

''Yemek Odaları İçin Modern Yaklaşımlar'' Bu yazı; 8 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde , , kategorisinde yayınlanmış olup ibrahim kayadibi tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder